Elföretag Ystad

Elföretag i Ystad – lokal trygghet

Att få hjälp av ett elföretag i Ystad när man behöver få upp ytterbelysningen, gräva ner elkabel i trädgården eller renovera en lägenhet är viktigt. Med oss får du inte bara en lokal elektriker i Ystad utan också en som ser till att alla dina elinstallationer blir utförda med hög säkerhet och enligt alla de lagar och regler som gäller. Kontakta oss och berätta mer om dina behov så bokar vi en tid snabbt.

Du ska alltid få bra elektriker i Ystad - anlita ett modernt elföretag

Erfarna elektriker som är duktiga på sitt jobb är din rättighet som kund. Du ska alltid känna att du kan anlita ett elföretag i ystad som kan lösa olika typer av elarbeten och elinstallationer i Ystad. Vi kan hjälpa dig med:

  • Eljour – Vi finns tillgängliga dygnet runt och kan rycka ut på en timme för att avhjälpa akuta elfel. Ring vårt journummer så kommer vi direkt!
  • Elinstallationer: Allt från byte av ojordat till jordat till montering av laddbox och andra elinstallationer i Ystad.
  • Renoveringar: Vi kollar över hur dina kablar och befintliga elinstallationer mår när du renoverar.
  • Nybygge: Ska du bygga nytt kan vi lösa alla eljobb från första byggdagen!

Jämför oss gärna med andra elföretag i Ystad när du letar efter behörig elektriker som kan utföra dina elinstallationer. Våra priser tål att jämföras och om du kontaktar oss och ger oss mer information så kan vi se till att du får en rättvis offert. Med oss är det priset som är satt som gäller!

Rings oss så berättar vi gärna mer, eller så kommer vi ut och besöker dig för att se vilken typ av eljobb du behöver och hur vi bäst kan lösa det.

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

Kontakta elföretaget i Ystad

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!