Elinstallation Ystad

Elinstallation Ystad – våra behöriga elektriker hjälper dig

Det vi kan är elinstallationer i Ystad och vi kan det bra! Med vår hjälp kan du snabbt få ordning på den nya laddboxen till bilen, få upp din lampa på garageväggen eller gräva ner kabeln till altanbelysningen. Våra elektriker är behöriga för alla typer ab elinstallationer i Ystad och det är bara att slå en signal och berättavad du behöver hjälp med så löser vi det. Vi tar hand om allt från vardagsfix till avancerade elinstallationer.

Trygga elinstallationer i Ystad

Trygga elinstallationer i Ystad

Vi kan ta hand om alla dina elinstallationer i Ystad och det med kort varsel. Alla installationer utförs givetvis av behöriga och lokala elektriker som tillgodoser dina behov utan att tulla på säkerheten.

Vi lovar våra kunder: personlig service och professionellt utförda elinstallationer i Ystad till bra pris och med behöriga elektriker.

Vad får jag göra själv?

Det är förvånansvärt många eljobb som faktiskt kräver behöriga fackmän. Alla elinstallationer i Ystad som du utför bär du själv ansvar för och de risker som finns är helt och hållet ditt ansvar. Det du får lov att göra är:

 • Byta befintliga kontakter och strömbrytare
 • Göra en skarvsladd
 • Byta lamphållare

Vi får ofta påminna våra kunder om att det är förbjudet att gräva ner kablar i marken på egen hand, sätta upp ytterbelysning eller byta ut ojordade kontakter mot jordade. För de jobben, och även andra eljobb, kan du kontakta oss. Vi löser allt från golvvärme till kompletta elinstallationer med ny elcentral.

Med oss får du

 • Lokala elektriker i Ystad
 • Behöriga elektriker med rätt kunskaper
 • Elinstallationer i Ystad på de tider som passar dig bäst
 • Bra priser utan dolda kostnader
 • Eljour dygnet runt – ring oss när du behöver hjälp så kommer vi
 • Rotavdrag för elinstallationer i Ystad

Kontakta oss för att boka din elinstallation

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 0411-88 14 83 eller fyll i kontaktformuläret.
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.
 4. En lokal elektriker utför arbetet.
 5. Du får faktura på arbetet.

Nu öppnar vi upp i Halland!

Nu hittar ni våra elektriker i Halland. Så behöver du en elektriker i Laholm eller om du har behov av elinstallationer utförda av en behörig elektriker i Falkenberg så finns vi där för dig. Testa Sveriges mest tillgängliga elektriker!